ERZURUM / HORASAN - Kazım Karabekir İlkokulu

Okulumuz Anasınıfının yapmış olduğu Ramazan etkinlikleri

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 103. YILDÖNÜMÜ VESİLESİ İLE İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI ÖDÜLLLERI ÖĞRENCİLERİMİZE TAKDİM EDİLDİ.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DEYİMLER VE ATASÖZLERİ SERGİMİZ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Erzurum Kültürünü tanıyoruz

Ock

Kahramanlarımız

Zamanların en büyük hükümdarları, sultan ve yazarları, gözü pek zarif kadınları, hayalleri ile rüzgarı uçuran, hevesleri ile dünyayı değiştiren kahramanları… Hepsi zamanın bir yerinde çocuktular ve onlar tarihte en güzel yerleri aldılar. Zamanın içinden koşarak geldiler, Onlar ki bu toprağı vatan bildiler!

Ock

Yerli Malı Etkinliği kapsamında velilerin öğrenciler için yaptığı ikramlık ürünler bütün öğrenciler tarafından paylaşılarak eğlenceli bir şekilde kutlayıp ikramlıklardan yediler.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

10 KASIM ATATÜRK' Ü ANMA PROGRMI

Ara

Sergide artık günümüzde kullanılmayan bir çok ürün müze ziyaretçilerinin beğenisine sunulmuştur.

Kas

Tarih Yazan Çocuklar etkinlikleri kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilerimize madalyalarımızı verdik

May

1.sınıflarla Okuma Bayramı etkinliğimiz.Öğrencilerimiz yorucu geçen bir senenin sonunda okuma yazma öğrenerek bunu taçlandırdılar.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın  kabulünün 102. yıl dönümü ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni yapıldı.Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. İstiklal Marşı milletimizin varlık ve diriliş mücadelesinin destanıdır.